SVENSKA

Demonstration för frihet

En internationell demonstration under parollen ”Demonstration för frihet” kommer att hållas i Köln i Tyskland 7 maj 2011.

Högeraktivister från hela Europa kommer att protestera mot censur i massmedia, politisk korrekthet, uteslutning av misshagliga idéer från den politiska debatten, likriktningen av åsikter samt den krypande islamiseringen och koloniseringen av Europa.

Rörelsen ”Pro Köln” och ”Pro North Rhine-Westphalia” (på tyska “Bürgerbewegung pro Köln” samt “Bürgerbewegung pro NRW”) kommer tillsammans med framgångsrika samt demokratiska högerpartier från europeiska länder som Österrike, Schweiz, Flandern (Belgien), Sverige, Spanien, Frankrike, Danmark, Tjeckien, Ungern samt organisationen ”Allians av europeiska städer mot islamisering” att genomföra ett demonstrationståg genom Kölns centrum 7 maj 2011.

Demonstrationen startar på den symboliskt viktiga platsen Deutzer Freiheit (betyder ”Tysk frihet”) som ligger vid floden Rhens östra strand och tågar genom stadens centrum till Kölns media park. Denna manifestation har temat ”Demonstration för friheten till demokratins samt yttrandefrihetens försvar mot politisk korrekthets apostlar”.

Det är viktigt att försvara friheten i hela Europa, i Tyskland och i Köln mot politisk korrekthet och dess tillskyndare inom mediaetablissemanget och i de gamla trötta partierna. Låt oss värna om friheten mot en okontrollerad och farlig islamisering av våra städer.

Organisatörerna räknar med minst 2.000 deltagare från hela Europa. Ledande politiker och parlamentsledamöter från olika mitten- och högeraktiva partier har för avsikt att delta i 2011 års viktigaste händelse för alternativa politiska rörelser.

Över hela Europa kommer folk att samlas inför denna frihetsdemonstration. Den förmögne tysk-svenska affärsmannen Patrik Brinkman, aktiv inom organisationen ”Allians av europeiska städer mot islamisering”, har utlovat ett starkt stöd för demonstrationen. Vänstervridningen av de tyska Kristdemokraterna och dess bayerska systerparti CSU under förbundskansler Angela Merkel har lämnat ett politiskt vakuum högerut. Nu är det rätt tidpunkt att stödja den tyska Pro-rörelsen som är ett nytt demokratiskt parti som stödjer traditionella konservativa idéer. Denna Pro-rörelse stödjer de demokratiska fri- och rättigheter som är inskrivna i konstitutionen och tar avstånd från högerextremister.

Rörelsen ”Pro Köln” parlamentsgruppledare och ”Pro North Rhine-Westphalia”-politikern Judith Wolter säger följande om demonstrationen. ”I Köln, födelseplatsen för Pro-rörelsen, kommer vi att visa vårt stöd för friheten och få uppmärksamhet för denna vår frihet. Vi är trötta på politisk korrekthet och dess tillskyndare som vill tabubelägga vissa åsikter. Yttrande- och mötesfrihet är en av hörnpelarna i ett demokratiskt samhälle.”

Den 7 maj 2011 skall vi visa att det är möjligt att organisera ett politisk inkorrekt demonstrationståg genom Kölns stadskärna till frihetens försvar. Vi har valt att förlägga demonstrationen till Köln för att i den staden har medborgerliga fri- och rättigheter för konservativa grupper flera gånger blivit trampade på. Det finns knappast någon annan stad där engagerade och laglydiga medborgare har blivit såpass trakasserade, demoniserade av media och uteslutna från debatten som Köln. Dessa odemokratiska händelser är tyvärr vardagsmat i Kölns kommunfullmäktige och i lokalpressen.

Kritiker av Kölns gamla partier har blivit beskyllda för att vara laglösa element. Trots dessa falska anklagelser emot kritiker av etablissemanget är det allmänt känt att i lokalpolitiken brukar det räknas som smart att fuska utan minsta hänsyn till etik och moral. I Kölns politiska liv brukar man lösa sina egna ekonomiska problem på skattebetalarnas bekostnad. Vår huvuduppgift är att utrota alla former av korruption inom Kölns lokalpolitik. Alltför länge har maffiametoder, korruption, beskyddarverksamhet, skumma lobbyaktiviteter, nepotism och stölder ur statskassan fått pågå utan protester. Nu är det slut med dessa kriminella aktiviteter anser Pro-rörelsen.

 

Werbeanzeigen
%d Bloggern gefällt das: