Naar Keulen

Steun voor de vrijheidsmars op 7mei 2001

Liberalen van gans europa volgden de mededeling van de voorwaarden van vrijheid van meningsuiting en vergadering in duitsland vol angst op.
Zoals op het Anti-Islamitisch congres van 20 september 2008, gewelddadige links-extremisten bedreigen patriottische en islam-sceptische evenementen in heel Duitsland, terwijl de politie niets doet en de gevestigde politice juichen.

De reden hiervoor is dat een gevaarlijke ideologie genaamd „politieke correctheid“: de islam-sceptische meningen, patriottische benaderingen van politiek en alle kritiek van de verkeerde immigratie-en integratie-beleid gedemoniseerd of volledig geblokkeerd zijn.

Zonder vrijheid van meningsuiting is er geen democratie.

Zonder het recht op kritiek is er geen vooruitgang.

Zonder vaderlandsliefde is er geen toekomst voor de volkeren van Europa.

En dit is de moeite waard om voor op te koment! Het is de moeite waard om voor te demonstreren samen het met de Duitse „pro-Bewegung“ en vrienden uit alle hoeken van Europa.En voor dit doel is geen enkele andere stad zo een symbolische waarde als de langdurige cathedraalstad Keulen.Een van de geboorteplaatsen van het christelijke Westen wordt bedreigd door islamisering, onvrijheid en buitenlandse infiltratie.

Daarom is ons pleidooi aan alle liberalen in Europa: Kom naar Keulen op 7 mei 2011 om samen je kleur te bekennen met duizenden burgers op de mars voor vrijheid!

Werbeanzeigen
%d Bloggern gefällt das: