NEDERLANDS

Mars voor de Vrijheid

Internationale demonstratie met als moto “Mars voor de vrijheid” op 7 mei 2011 in Keulen gepland:

Rechtsdenke democraten uit heel Europa protesteren tegen de “goedmenselijke meningsdictatuur”, uit de oevers tredende politieke correctheid, uitsluitingen en denkverboden zoals de sluipende islamisering en vervreemding van Europa.

De burgerbeweging Pro Köln en Pro NRW hebben met de ondersteuning van rechtsdemocraten uit Oostenrijk, Zwitserland, Vlaanderen, Zweden, Spanje, Frankrijk, Denemarken, Tsjechië, Hongarije zoals het Europese stedenverbond tegen islamisering een betoging door de Keulse binnenstad aangekondigd op 7 mei 2011.

De betoging die symbolischer wijze op het Deutzer vrijheidsplein zal starten en vervolgens dwars door de Keulse binnenstad naar het Keulse media park leidt, gaat onder het moto: “Mars voor de vrijheid: Democratie en vrijheid van meningsuiting tegen de bloedhonden van het systeem der Politieke correctheid te verdedigen!”

Het is immers van belang voor Keulen en heel Duitsland deze vrijheid te verdedigen! Tegenover de bloedhonden der politiek correcten! Tegenover de afgedane oude partijen en de aan hun verbonden mediamaatschappijen. Tegenover de ongecontroleerde en gevaarlijke islamisering van onze steden!

De organisatoren rekenen met minstens 2000 deelnemers uit gans Europa. Toppolitiekers en parlementairen uit diverse vrijdenkende/rechtsdemocratische bewegingen hebben reeds hun deelname aan het “non-conforme evenement van 2011 voor de vrijheid” toegezegd.

Voor deze vrijheidsbetoging moet de komende maanden over heel Europa gemobiliseerd worden. De Duits-Zweedse ondernemer Patrik Brinkmann heeft voor de Europese stedenbond tegen islamisering een daadkrachtige ondersteuning van de manifestatie aangekondigd. Overal in Europa zijn vrijdenkers, rechtsdemocratische bewegingen en partijen in opmars. Als geëngageerde democraten laten laat men zich ook van stigmatiseringen en uitsluitingen niet onder de indruk brengen.
De tijd is rijp dat het rechtsdemocratische succesverhaal ook naar Duitsland overslaat. De ruk naar links en de politieke geliefdheid van de Uniepartijen onder Angela Merkel hebben rechts van hun een enorm groot vacuüm laten ontstaan. Het is tijd om met de Pro-beweging een nieuw, democratisch, grondwetsconform platform afgetekend van het verzamelpotje der rechtse partijtjes te ondersteunen.

Judith Wolter

Over de aangekondigde betoging verklaart de Pro-Köln fractievoorzitster en Por-NRW politica Judith Wolter het volgende:

“In Keulen, de geboortestad van de Pro-beweging, wordt het komende jaar met deze betoging een veel beduidend teken voor de vrijheid uitgezet. We hebben er gewoon genoeg van dat ons dag in dag uit door de cipiers van het systeem wordt voorgeschreven wat gezegd mag worden en wat niet. Tot Democratie behoort immers het recht op vrijheid van mening en het recht op samenkomen.

We zullen op 7 mei 2011 bewijzen, dat het mogelijk is om, met de steun van onze Europese vrienden, een politiek incorrecte betoging voor de vrijheid in het hart van Keulen te voeren. Wij hebben de stad Keulen voor deze betoging uitgezocht omdat in het ooit liberale Keulen de vrijheidsrechten voor ware democraten veelal buiten kracht gesteld zijn. In bijna geen enkele andere stad worden wetstrouwe rechtse democraten zo gestigmatiseerd, buitengesloten en gedemoniseerd als in Keulen. Zij het in het stadhuis of in de media van plaatselijke mediamagnaten.

Non-conforme critici van de plaatselijke Keulse politiek gelden als vogelvrij. Daarbij is het een publiek geheim dat het er in de officiële Keulse politiek met de omgang van regels en moraal bijzonder pittig aan toe gaat. Men verstaat over het algemeen de Keulse gemeentepolitiek als sleutel tot problemen van eigen sociale vragen en problemen op kosten van de belastingbetaler. Het is onze centrale opgave het moeras van de Keulse gemeentepolitiek droog te leggen. Voordeelnames, lobbycratie, zwarte kassen, uitgavenschandalen en overdreven partijtewerkstelling mogen niet langer de Keulse gemeentepolitiek tekenen.”

Werbeanzeigen

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: