Hrvatski

Mars za Slobodu

 

Velikih međunarodnih demonstracije pod sloganom „Mars za slobodu“ za 7. Svibanj 2011 u Kölnu prijavljeni u:

Demokrati iz cijele Europe kako bi prosvjedovali protiv diktature gooders mišljenje, osion političke korektnosti, isključenja, misli kontrolu i gmazovima islamizacije Europe i otuđenja.

građana kretanja po Köln i Pro NRW danas uz podršku uspješne europske pravne demokrata iz Austrije, Švicarske, Flandrija, Švedska, Španjolska, Francuska, Danska, Češka, Mađarska i Europska koalicija gradova protiv islamizacije ožujak kroz centar grada Kölna, za sedam Svibanj 2011 u tijeku.

demonstracije, simbolički početak Deutz slobode i prođite kroz centar grada do Köln Media Park je dostupan pod motom „obrani demokracije i slobode protiv blok čeka ožujak političke korektnosti, sloboda!“

Za to je u Kölnu i Njemačka u obrani slobode! U odnosu na čekanju blok političke korektnosti! U odnosu na stare stranke i koristi njihove odnose medija konglomerati! U odnosu na nekontrolirano i opasno islamizacije naših gradova!

Organizatori očekuju najmanje 2.000 sudionika iz cijele Europe. Politički lideri i parlamentarci iz raznih europskih liberalnih i demokratskih pokreta imaju pravo sada sudjelovati u „nesukladnih događaj godine 2011 za slobodu“ signale.

Za ovu demonstraciju slobode treba promicati u Europi i mobilizirano u narednim mjesecima. financijski jaka Njemački-Švedski biznismen Patrik Brinkmann je najavljena za europske Udruge gradova protiv islamizacije energetski podršku manifestacije. Diljem Europe i liberalne demokratske pokrete i stranke su u porastu. Kao što je počinio demokrate možemo i ne impresionirani stigme i isključenosti. Vrijeme je da vrlo demokratski val uspjeha konačno prelijeva u Njemačku. pomak u lijevo i političku samovolju Unije stranaka pod Angela Merkel su napravili pravo dati oporbenim strankama ogroman vakuum. Tu je podrška u to vrijeme s Pro-motion, novi, demokratski ustav i istaknuo popustljiv platformu za razliku od desne Narrensaum.

Za danas je proglašen glavnim demonstracija objašnjava pro-Köln Group predsjednik i Pro-NRW-političara, odvjetnik Judith Wolter:

Judith Wolter

Mi smo na 7 Svibnja 2011 dokazati da će biti moguće provesti uz potporu naših europskih prijatelja, politički nekorektno masovne demonstracije za slobodom u srcu Köln. Mi smo izabrali gradu Kölnu za ove velike demonstracije, kao što su nekada liberalni Kölnu slobodu za desničarske demokrati često nadjačati. Ni u kojem drugom gradu koji poštuju zakon demokrata počinio zakonom biti stigmatizirani, marginalizirani i demonizirani kao u Kölnu. Bilo u Gradskoj vijećnici ili lokalni mediji odluka.

Nekonformistički kritičari Kölnu općinske politike smatraju odmetnika. To je otvorena tajna da se u utvrđene općinske politike Kölnu izbjegavanje moralnih pravila i smatra se osobito pametan. Jedan od često vidi u Kölnu lokalnoj politici samo kao ključ za rješavanje svojih socijalnih problema na teret poreznih obveznika. To je naš centralni zadatak u dnu Kölnu općinske politike na suho. Uzimanje prednost, uredima Prato Stevenage, Lobbykratie, lapavica fondova, fond skandalima i gospodarski stranka više ne može odrediti u Kölnu općinske politike. „

 

Advertisements
%d Bloggern gefällt das: