ελληνική γλώσσα

Πορεία για την ελευθερία

Μεγάλη διεθνή πορεία διαμαρτυρίας στην Κολωνία την 7η Μαϊου 2011 με σύνθημα „Πορεία για την ελευθερία“.

Αληθινοί δημοκράτες από όλη την Ευρώπη διαδηλώνουν κατά την δικτατορία της επιβαλλόμενης ορθής γνώμης, την εξωφρενική πολιτική ορθότητα, την περιθωριοποίηση, τους απαγορευτικούς όρους σκέψης, την ισλαμοποίηση και το πλημμύρημα με ξένους της Ευρώπης.

Τα γερμανικά κινήματα πολιτών „pro Köln“ και „pro NRW“ με την υποστήριξη επιτυχημένων ευρωπαίων δημοκρατών από την Αυστρία, Ελβετία, Φλαμανδία, Σουηδία, Ισπανία, Γαλλία, Δανία, Τσεχία, Ουγγαρία και της „Ένωσης πόλεων κατά της ισλαμοποίησης“ έχουν οργανώσει μια πορεία διαμαρτυρίας μέσα από το κέντρο της Κολωνίας για την 7η Μαϊου 2011.
Η πορεία που θα ξεκινήσει από το συμβολικό σημείο „Deutzer Freiheit“ (Freiheit σημαίνει ελευθερία) για να καταλήξει στο „Media Park“ της Κολωνίας διασχίζοντας το κέντρο της πόλης, έχει ως σύνθημα „Πορεία για την ελευθερία: Άμυνα τής δημοκρατίας και της ελεύθερης γνώμης κατά τη λογοκρισία της πολιτικής ορθότητας!“.
Είναι η ώρα για την Κολωνία, τη Γερμανία και όλη την Ευρώπη να αμυνθεί υπερ της ελευθερίας! Απέναντι στη λογοκρισία της πολιτικής ορθότητας! Απέναντι στα τελειωμένα παλιά πολιτικά κόμματα και τους συνεργαζόμενους δημοσιογραφικούς οργανισμούς! Απέναντι στη μη ελεγχόμενη και επικίνδυνη ισλαμοποίηση τών πόλεων μας!
Οι διοργανωτές υπολογίζουν με τουλάχιστο 2000 διαδηλωτές από όλη την Ευρώπη. Κορυφαίοι πολιτικοί και βουλευτές διαφόρων ευρωπαϊκών φιλελεύθερων και δεξιών κομμάτων έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους στo „μη κονφορμιστικό γεγονός της χρονιάς του 2011 για την ελευθερία“.
Αυτή η πορεία για την ελευθερία θα κινητοποιήσει όλη την Ευρώπη. Ο οικονομικά ισχυρός γερμανο-σουηδός επιχειρηματίας Πάτρικ Μπρινκμαν (Patrik Brinkmann) έχει ανακοινώσει στο όνομα τής „Ένωσης πόλεων κατά της ισλαμοποίησης“ την γενναία υποστήριξη της διαδήλωσης. Σε όλη την Ευρώπη τα φιλελεύθερα και δεξιά κινήματα και κόμματα έχουν ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση. Ως αληθινοί δημοκράτες δεν θα επιρρεαστούμε από τη στιγματοποίηση και τις τάσεις περιθωριοποίησης. Είναι πλεον καιρός το κύμα της επιτυχίας τών δεξιών κομμάτων να φτάσει και στην Γερμανία. Η μετακίνηση προς τα αριστερά και η πολιτική σκοπιμότητα της καθιερωμένης παλιάς δεξιάς κάτω από την ηγεσία της Ανγκελας Μέρκελ έχει αφήσει ένα τεράστιο κενό στο δεξιό δημοκρατικό χώρο της χώρας. Είναι καιρός να υποστηριχτεί μια καινούρια δημοκρατική και συνταγματική πλατφόρμα με σαφή διαχωρισμό από την ακροδεξιά στο πρόσωπο του κινήματος „Pro“.

Judith Wolter

Για τη διαδήλωση δηλώνει η αρχηγός του κινήματος „pro Köln“ και πολιτικός του „pro NRW“ δικηγόρος Γιούντιτ Βόλτερ (Judith Wolter) τα ακόλουθα:

„Στην Κολωνία, τη γενέτειρα του κινήματος „Pro“, θα δωθεί με αυτή την πορεία διαμαρτυρίας ένα σημάδι στη κοινή γνώμη για την ελευθερία. Έχουμε σιχαθεί πλέον, να υποβαλλόμαστε καθημερινά στη λογοκρισία της πολιτικής ορθότητας, και να μας επιβάλλουν τι επιτρέπεται να λεχτεί και τι όχι. Σε μια δημοκρατία υπάρχει το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και το δικάιωμα της συνάθροισης.

Θα αποδείξουμε στις 7 Μαϊου 2011 οτι είναι δυνατό με τη βοήθεια τών ευρωπαίων φίλων μας να πραγματοποιηθεί μια μη πολιτικά ορθή πορεία για την ελευθερία μές στην καρδιά της Κολωνίας. Διαλέξαμε για την πορεία την πόλη της Κολωνίας γιατί στην προ ετών φιλελεύθερη Κολωνία τα δικαιώματα και οι ελευθερίες δεξιών δημοκρατών καταπατoύνται όλο και πιο συχνά. Μάλλον σε καμιά άλλη πόλη δεν στιγματίζονται, περιθωριοπιούνται και δαιμονίζονται κατ’ αυτόν τον τρόπο νομοταγείς δεξιοί δημοκράτες. Είτε στο δημοτικό συνβούλιο είτε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Μη κονφορμιστές κριτές της δημοτικής πολιτικής της Κολωνίας θεωρούνται ως επικηρυγμένα άτομα και εγκληματίες. Και αυτό ενώ είναι γνωστό σε όλους τους κατοίκους ότι οι κανόνες τών αρχών και της ηθικής ακολοθούνται κατά το δοκούν από τη δημοτική αρχή της πόλης. Πολλές φορές χρησιμοποιείται η πολιτική του δήμου ως τρόπος λύσης τών ιδίων κοινωνικών προβλημάτων εις βάρος των φορολογουμένων. Είναι βασική μας αποστολή να αποξηράνουμε τον βάλτο αυτό της δημοτικής αρχής. Ειδικά προνόμια, κατάληψεις θέσεων απο οικείους, πελατειακές σχέσεις, κρυφοί λογαριασμοί, σκάνδαλα με δωρεές δεν πρέπει να καθοδηγούν πλέον την πολιτική στο δήμο της Κολωνίας. “

 

Werbeanzeigen
%d Bloggern gefällt das: